Hellen laat zien hoe ze haar gemeenschap gezond houdt

Hoe zorg je ervoor dat mensen in de sloppenwijken die nooit toegang tot goede zorg hebben gehad, dit nu wel kunnen krijgen?

Met innovatieve mobiele technologie kunnen we voor het eerst mensen bereiken die eerder 'onzichtbaar' waren voor het systeem. Maar dat is slechts één kant van het verhaal. 

Hellen Mazitho vertelt de andere kant. Als gezondheidsvrijwilliger in haar gemeenschap helpt ze mensen bekend maken met de mogelijkheden, te vertellen over preventie en over hoe ze gebruik kunnen maken van de zorgverzekering. Zodat ze hun gezin gezond kunnen houden, en kunnen bouwen aan een betere toekomst!

Benieuwd hoe jij kunt helpen?

 

Een gezonde toekomst voor iedereen

Bouwen aan de toekomst kan alleen als je gezond bent. Als je dankzij je zorgverzekering direct naar de dokter kunt wanneer dit nodig is. Voor ons vanzelfsprekend, maar in Kenia helaas voor velen onbetaalbaar.  

Al vanaf € 10 draag jij bij aan de zorgpremie van een moeder en haar kind(eren). Een 100% rechtstreekse donatie, waarmee je een heel gezin een toekomst geeft.

Vertel mij meer     Ja, ik steun een gezin

Geefdetoekomst.nl gebruikt cookies om op basis van jouw gedrag jou de content te bieden waar je het meest aan hebt. Daarnaast kunnen we door analyses de website optimaliseren. Hoe we dit precies doen en hoe we jouw privacy waarborgen, kun je lezen in de cookiestatement.

Nee, verbeter niet Ja, verbeter voor mij