Onze Visie

Iedereen verdient goede gezondheidszorg. Overal ter wereld, ongeacht je inkomen.

Helaas gebeurt het nog te vaak dat doktersbezoek wordt uitgesteld – met alle gevolgen van dien - puur wegens kopzorgen over de rekening. Een zorgverzekering is voor velen onbetaalbaar, maar van groot belang voor een gezonde, economisch onafhankelijke toekomst voor het hele gezin. Hoe mooi zou het zijn als je iemand heel persoonlijk kunt helpen door (een deel van) de premie te betalen? En dan geen anonieme storting op de grote hoop, maar een één-op-één donatie, van mens tot mens.

Vanaf nu kan dit. Gewoon via de mobiele telefoon. Waarbij er dankzij de HealthConnect technologie geen substantieel deel van je bijdrage achterblijft bij tussenpersonen, maar de volledige 100% belandt bij iemand die het hard nodig heeft.

We beginnen in Kenia. Een relatief modern Afrikaans land, waar vrijwel iedereen een mobiele telefoon bezit. Hiermee betalen en sparen is er heel normaal, maar verzekeren voor zorg is nog onbereikbaar voor een grote groep vrouwen en kinderen die in armoede leven. Help jij hen samen met ons op weg naar een gezonde toekomst?

Ja, ik doneer!

Hoe helpt mijn donatie?

Ons team

Kim
Impact
Charlotte
Partnerships
Joris
Design
Corné
Programming

Ons team bestaat uit bevlogen specialisten op het gebied van gezondheidszorg, impact ondernemerschap en digitale platforms. Geef de Toekomst wordt gesteund door de PharmAccess Foundation, met meer dan 15 jaar ervaring in het verbeteren van de gezondheidszorg in Afrika. Voor vragen: check de FAQ of neem contact op!

Stel je vraag via e-mail of Bel ons op: 020 - 2013926

 

Geefdetoekomst.nl gebruikt cookies om op basis van jouw gedrag jou de content te bieden waar je het meest aan hebt. Daarnaast kunnen we door analyses de website optimaliseren. Hoe we dit precies doen en hoe we jouw privacy waarborgen, kun je lezen in de cookiestatement.

Nee, verbeter niet Ja, verbeter voor mij