Zo werkt het: activeer een persoonlijke zorgportemonnee dankzij de digitale revolutie in Kenia

Bekijk de video

Bijna iedereen in Kenia heeft een mobieltje. Zelfs de allerarmsten. Via de telefoon betalen en sparen is hier heel gewoon. Verzekeren voor gezondheidszorg is nu ook mogelijk.

Helaas is de zorgpremie voor velen onbetaalbaar. Dankzij de HealthConnect technologie kun jij (een deel van) de jaarpremie betalen voor een (aanstaande) moeder en haar gezin.

Je ziet precies bij wie je donatie belandt. De volle 100% gaat direct van jouw mobiel naar die van een zorgvuldig geselecteerde vrouw die financiële steun écht nodig heeft.

Deze transactie activeert haar zorgportemonnee die zij gebruikt via haar mobiele telefoon en alleen kan inzetten voor medische kosten. Zo verzeker je haar, samen met haar kind(eren) van een gezonde toekomst. Direct, persoonlijk en transparant.

De afgelopen maanden hebben we 601 vrouwen verzekerd van een gezonde toekomst

Meer vragen?

Waarom zou ik meedoen?

Heeft iedereen een mobiele telefoon in Kenia?

Wat is geefdetoekomst.nl?

Bekijk alle veelgestelde vragen

"Een goed doel steunen was nog nooit zo gemakkelijk"

 

  • Linda
  • Telegraaf
  • Elle
  • Emerce
  • Vakblad Fondsenwerving
  • Fonk

 

Geefdetoekomst.nl gebruikt cookies om op basis van jouw gedrag jou de content te bieden waar je het meest aan hebt. Daarnaast kunnen we door analyses de website optimaliseren. Hoe we dit precies doen en hoe we jouw privacy waarborgen, kun je lezen in de cookiestatement.

Nee, verbeter niet Ja, verbeter voor mij